Åpningstider

Man-Tor: 11:00-13:00 og 18.00 - 20:00

Fre: 11:00 - 13:00

Lørdag: 14:00 - 16:00

Søndag: 14:00 - 16:00

Helligdager og sommerferie er det individuelle åpningstider som vil bli annonsert her og på varmestua

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

Nyhetsbrev

Med jevne mellomrom kommer vi til å legge ut et nyhetsbrev, med det siste som har skjedd. Hold deg oppdater, eller les tidligere nyhetsbrev.

Nyhetsbrev

Tidligere nyhetsbrev

 

Advokattjenester

Advokatfirmaet Lydersen har inngått et samarbeid med Varmestua i Sarpsborg. På denne måten kan våre brukere få juridisk hjelp og veiledning, hvis de måtte trenge det. Har du spørsmål om dette, ta kontakt med Varmestuas daglige leder.

Hvem er vi

Varmestua i Sarpsborg er et lavterskeltilbud til byens rusavhengige og andre som trenger et slikt sted å være. Det skal vises omsorg basert på det kristne livssyn, og ytes hjelp til selvhjelp ut av problemfylte livssituasjoner.

Varmestua baserer mye av sin arbeidskraft på frivillig arbeid, for at vi skal kunne drifte på en tilfredstillende måte. I dag er teller vi ca. 70 frivillige, fra 25-80 år. Vi har til enhver tid behov for flere frivillige, men minimunsalder for arbeid hos oss er 25 år. I en vanlig vakt hos oss ingår tilbredning av mat til åpningstid, miljøarbeid, og renhold. I tilegg har vi tre ulike grupper som arbeider med henholdsvis ivaretakelse av klær, sko og andre tekstiler som kommer inn til oss. Oppsteking av mat fra sponsorer, og renhold.

Ønsker du å arbeide som frivillig hos Vamrestua Sarpsborg ta kontakt med dalig leder.

Varmestua merker en årlig vekst i antall brukere, og i 2014 var det registrert 13575 besøkende ved ordinære vakter. I tilegg kommer de som benytter seg av andre tilbud hos oss.

Hver Mandag, Onsdag og Fredag er det utdeling av matvarer på Varmestua. Hver Mandag har vi utkjøring av mat til de som selv ikke klarer å ta seg til Varmestua. Ønsker du å få utkjørt mat, ta kontakt med dalig leder.

I tillegg har vi utdeling av klær, sko og andre tekstiler på Vamretsua. Her har også brukerne mulighet til å ta seg en dusj, pusse tenner og annet hygenisk stell, før de får nye, rene klær.

Varmestua ønsker å sette pris på sine frivillige ansatte og har 3-4 årlige samlinger med blant annet kursvirksomhet. Vi arrangerer også julebord for de frivllige ved Varmestua. Vi har stort fokus på HMS, og sender våre ledere på kurs innen dette. I tilegg finnes hjertestarter her hos oss, og flere av de frivillige og ansatte har vært på kurs for å kunne benytte denne.

Varmestua har også mulighet til å ta imot for samfunnstraff.

Hvem stÅr bak varmestua i sarpsborg

  • Den norske kirke --> Sarpsborg menighet
  • Pinsebevegelsen --> Filadelfiakirken Sarpsborg
  • Frelsesarmeen Sarosborg
  • Den Evangeliske Lutherske frikirke --> Sarpsborg menighet
  • Den Evangeliske Lutherske frikirke --> Greåker menighet
  • Metodistkirken i Norge --> Sarpsborg menighet
  • De Frie Evangeliske Forsamlinger --> Misjonshuset Sarpsborg
  • Det Norske Misjonsforbund --> Misjonsmenigheten Lande
  • Det Norske Baptistsamfunn --> Representert ved Halden menighet
  • Trosmenighet --> representert ved Troens Ord Sarpsborg

 

Menighetene som står bak Varmestua har ansvaret for Søndagsvakter, og i tillegg er det andakt med sang og musikk Torsdager klokken 11:00.